nieuws

Dit jaar kan je opnieuw deelnemen aan de gedichtenwedstrijd ter gelegenheid van de jaarlijkse gedichtendag in het MMI. 

Misschien ben jij wel wat de MMI-schoolband zoekt! 

Ben je muzikaal aangelegd, heb je een flinke portie lef om voor een publiek te staan of ben je een podiumbeest? Dan is de MMI-schoolband misschien wel iets voor jou! 

Soms kun je jezelf in wonderlijke situaties bevinden.

In heel wat lessen wordt rond het thema Kerst gewerkt. 
Zo organiseerden de leerlingen van 3STW - in het kader van hun lessen IO - een stemmige sfeerbeurs, terwijl de leerlingen van het 7de jaar Organisatie-assistentie een sfeervolle kersttafel in elkaar knutselden. 

Op donderdag 4 december beginnen de eerste klassen al met de examens. Tijdens de week van 8 tot en met 12 december zijn er examens voor iedereen.

80 zesdejaars uit de richting Verzorging namen op 17 november deel aan de thuiszorgwandeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw in Brugge. 

Tijdens de Vlaamse voorleesweek kan je ook je leerkrachten horen voorlezen. 

Schrijf je in bij je leerkracht Nederlands voor 21 november en schuif gezellig aan in de living van het internaat! 

De Leerlingenraad gaat dit jaar opnieuw op zoek naar DJ-talent op school. Elke vrijdag krijgt een DJ de kans om een DJ-set te draaien van 30 minuten tussen de middag op de centrale speelplaats. 
Op de FB-pagina van de Leerlingenraad kan er gestemd worden voor de beste DJ. 

Op dinsdag 31 maart 2015 proberen we op de themadag de dromen waar te maken van heel wat leerlingen en leerkrachten. 

Alle leerlingen die op vrijdag 17 oktober in uniform naar school komen en zich inschreven voor de actie, krijgen een lekker ontbijt bij aankomst.
Ongeveer 200 leerlingen hebben zich hiervoor ingeschreven.

De klassen 1T2, 2B1, 2B4, 2T4, 1B3 en 2A2 engageerden zich om dit schooljaar deel te nemen aan de wedstrijd 'Rookvrije klassen'. Elke klas gaat de uitdaging aan om minstens 90% rookvrij te zijn op het einde van het schooljaar. Deze wedstrijd wordt al vele jaren ingericht door VIGES en LOGO.

Smakelijke veggieschotels? Kleurrijke vuilnisbakken? Een groen moestuin op school? Onze MMI-leerlingen lopen vaak met creatieve MOS-ideetjes rond die best haalbaar zijn.

De bezinningsdag van 7 oktober kreeg voor onze acht leerlingen van het vijfde jaar Grootkeuken een bijzondere invulling. Ze leerden Poverello in Brugge kennen en en deden terzelfdertijd ervaring op de werkvloer op.

Pagina's