nieuws

In de eerste wedstrijd speelden we tegen een ploeg die duidelijk véél sterker was. Tegen de gang van het spel in kwamen we toch 1 – 0 voor. Dit bleef zo tot diep in de tweede helft.

Een alternatief voor de gebruikelijke 100 dagen, dat moest het worden voor het zesde jaar Jeugd- en gehandicaptenzorg.

Onze dames deden het goed tijdens de eerste ronde van de SVS-minivoetbalcompetitie.

Een 30-tal enthousiaste leerlingen schreven zich in voor de MMI-schoolband. gitaren, drums, saxofoon, trompet, trombone, piano en zelfs een viool en ukulele waren van de partij. Ook de juiste zangstemmen meldden zich aan.

Dit jaar is zanger-dichter Rick De Leeuw de ambassadeur van de jaarlijkse gedichtendag in Vlaanderen. Hij roept iedereen op om een gedicht te schrijven rond het thema van dit jaar 'de liefde'. 

Misschien ben jij wel wat de MMI-schoolband zoekt! 

Ben je muzikaal aangelegd, heb je een flinke portie lef om voor een publiek te staan of ben je een podiumbeest? Dan is de MMI-schoolband misschien wel iets voor jou! 

Soms kun je jezelf in wonderlijke situaties bevinden.

In heel wat lessen wordt rond het thema Kerst gewerkt. 
Zo organiseerden de leerlingen van 3STW - in het kader van hun lessen IO - een stemmige sfeerbeurs, terwijl de leerlingen van het 7de jaar Organisatie-assistentie een sfeervolle kersttafel in elkaar knutselden. 

Op donderdag 4 december beginnen de eerste klassen al met de examens. Tijdens de week van 8 tot en met 12 december zijn er examens voor iedereen.

80 zesdejaars uit de richting Verzorging namen op 17 november deel aan de thuiszorgwandeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw in Brugge. 

Tijdens de Vlaamse voorleesweek kan je ook je leerkrachten horen voorlezen. 

Schrijf je in bij je leerkracht Nederlands voor 21 november en schuif gezellig aan in de living van het internaat! 

De Leerlingenraad gaat dit jaar opnieuw op zoek naar DJ-talent op school. Elke vrijdag krijgt een DJ de kans om een DJ-set te draaien van 30 minuten tussen de middag op de centrale speelplaats. 
Op de FB-pagina van de Leerlingenraad kan er gestemd worden voor de beste DJ. 

Pagina's