nieuws

Zoals de traditie het wil, werd er opnieuw een foto genomen van alle leerlingen uit de studierichting Restaurant en keuken, Grootkeuken en Gemeenschapsrestauratie.
Van het derde tot en met het zevende jaar worden deze leerlingen opgeleid tot jonge mensen met vakkennis voor dit beroep.

En daar zijn ze dan: de laureaten dactylo van het schooljaar 2013-2014! 

Laureaat van het 2de jaar dactylo werd Leticia Huyghe uit klas 1T4 met volgend resultaat:

Op donderdag 5 juni stond de laatste vergadering van de leerlingenraad van dit schooljaar op de agenda.

Donderdag 5 juni, een drukte van jewelste in het MMI: de leerlingen en leerkrachten van de richting Mode stelden er al hun creaties tentoon tijdens hun jaarlijkse spetterende modeshow, voorzien van een klank- en lichtspektakel. Het aanwezige publiek kon de modepresentaties alleszins smaken.

Op woensdag 21 mei namen onze miniemen jongens en , jawel, meisjes deel aan de Houtlandcup minivoetbal, waar ze beiden puike prestaties neerzetten.

Op dinsdag 27 mei organiseert de Leerlingenraad de Dag van de Leerling! En er staat heel wat op de agenda die dag:
 
 
  • Alle leerlingen en personeelsleden mogen die dag éénmalig in galakledij naar school komen. 

Op 5 juni is het weer de hoogdag van de richting Mode. Dan presenteren alle leerlingen en leerkrachten de resultaten van een jaar lang creatief werken in hun sprankelende modeshow, voorzien van een prachtig klank- en lichtspektakel. 

De eindtermen van het secundair onderwijs vertellen ons iets wat wij al wisten: dat het belangrijk is onze leerlingen op te voeden tot burgerzin.

Op zaterdag 10 en zondag 11 mei zakten heel wat belangstellenden af naar het MMI voor de jaarlijkse Open Deuren. 

Weliswaar een korte week, maar toch een drukke week in het MMI: traditiegetrouw wordt er voor de opendeurdag aan projectonderwijs gedaan: geen normale lessen, maar wel alle lessen geïntegreerd rond één welbepaald onderwerp. En zo was dit niet anders op 28, 29 en 30 april.

Op dinsdag 27 mei organiseert de Leerlingenraad van het MMI de Dag van de Leerling.

Tijdens de themadag van 1 april  werd het roer na de examenperiode helemaal omgegooid: traditiegetrouw werd er door de leerlingen en leerkrachten samen een toffe, ontspannen sfeer gecreëerd. Want dat is nog steeds de eerste bekommernis van de werkgroep leerlingenbegeleiding: streven naar een sfee

Dinsdag 1 april - en dat is géén grap - is er weer themadag. Het mooie weer werd alvast besteld en iedereen kijkt uit naar de spannende Spartacusrun, waaraan alle klassen deelnemen. 

Op zaterdag 10 mei is er een aangepast programma voor alle leerlingen van het zesde leerjaar en hun ouders:

De werkgroep MOS organiseert dit schooljaar opnieuw de wedstrijd "De lente door de lens"

Hier vind je alvast het wedstrijdreglement.

Pagina's