nieuws

Op 26 en 27 november was er een stemmige adventsviering voor onze leerlingen.

Op een zonnig parcours met flink wat wind liepen onze geslecteerde MMI'ers op 18 november een sterke wedstrijd tijdens het Vlaams kampioenschap Veldlopen in Sint-Niklaas. Het laatste stuk voor de aankomst vochten ze nog voor elk plaatsje winst en daar slaagden ze nog in ook! 

Ten voordele van de Rode Neuzendag actie verkopen de leerlingen van 7G op woensdag 25 november tijdens de pauze lekkere boules de Berlins.  Plaats van afspraak is de centrale speelplaats. 
De leerlingen van het 7de jaar Gemeenschapsrestauratie bedanken je voor je medewerking en steun.

Op donderdagnamiddag 12 november kwam Paul Maes langs in het MMI om er voor de leerlingen van de eerste graad ASO en TSO een theatervoordracht te brengen rond 'Leren leren'.

Onze leerlingenraad is er weer! 
Begin oktober hadden ze hun eerste bijeenkomst, die vergezeld werd van een lekkere kom verse soep. Er kwamen heel wat nieuwe leerlingen opdagen en het enthousiasme was groot. 

De vluchtelingenproblematiek, we kunnen er de laatste weken niet naast kijken. Ook de leerlingen van het 3de jaar Humane Wetenschappen liet het niet onberoerd.

Ok, de weergoden waren onze MMI'ers misschien niet overal goedgezind op de sportdag van donderdag 24 september, toch genoot iedereen er met volle teugen van. We selecteren hier graag voor jullie een aantal leuke foto's. 
Deze fotoreeksen worden de komende dagen nog aangevuld.

Op woensdag 23 september nam onze school met 5 sportieve en gemotiveerde leerlingen deel aan de Vlaamse veldloopdag in Torhout. Aan inzet en doorzetting ontbrak het zeker niet met telkens een plaats in de top 10 en zelfs een podiumplaats als resultaat. Proficiat! 

Dinsdag 22 september was er een bezinningsdag voor het eerste tot en met het zesde jaar. 

Deze week kwamen alle geïnteresseerde muzikanten en zangers van de MMI-schoolband samen. Ook waren er heel wat nieuwe gezichten van de partij. De eerste repetitie is al voorzien op 18 september.

Op 24 september laten alle leerlingen en leerkrachten zich van hun sportiefste kant zien tijdens de jaarlijkse sportdag. Hopelijk is een deugddoend najaarszonnetje ook van de partij. 

Na een welverdiende zomervakantie start het nieuwe schooljaar terug op dinsdag 1 september 2015!

Ook dit schooljaar mogen we weer een tweetal laureaten dactylo feliciteren:

Na een jaar ondergedompeld te worden in het bad van de integrale opdrachten trakteerden de klassen van 3STW zichzelf als afsluiter van het schooljaar op een heerlijke re

Op donderdag 4 juni stelden de leerlingen en leerkrachten van de de richting Mode hun creaties van dit schooljaar voor tijdens een schitterend klank- en lichtspektakel in de sporthal, en dit onder de noemer Black & Gold. Het aanwezige publiek keek en zag dat het goed was. 

Pagina's