nieuws

Op dinsdag 27 mei organiseert de Leerlingenraad van het MMI de Dag van de Leerling.

Tijdens de themadag van 1 april  werd het roer na de examenperiode helemaal omgegooid: traditiegetrouw werd er door de leerlingen en leerkrachten samen een toffe, ontspannen sfeer gecreëerd. Want dat is nog steeds de eerste bekommernis van de werkgroep leerlingenbegeleiding: streven naar een sfee

Dinsdag 1 april - en dat is géén grap - is er weer themadag. Het mooie weer werd alvast besteld en iedereen kijkt uit naar de spannende Spartacusrun, waaraan alle klassen deelnemen. 

Op zaterdag 10 mei is er een aangepast programma voor alle leerlingen van het zesde leerjaar en hun ouders:

De werkgroep MOS organiseert dit schooljaar opnieuw de wedstrijd "De lente door de lens"

Hier vind je alvast het wedstrijdreglement.

Hier lees je elke dag het verslag van de stageweken in Roemenië. Scroll door naar onder om het verslag van de vorige dagen te lezen. 

4 april 2014

Dit grote avontuur begon in 2007 tijdens een studiedag over internationalisering. Kort daarna werd een werkgroep opgericht om buitenlandse stages te organiseren.

Op dinsdag 1 april 2014 staat onze 16de themadag op het programma. 

Op vrijdag 21 februari werd het startschot gegeven voor de Vlaamse week tegen pesten.  Ook onze school schaart zich achter dit initiatief.

"Rebel met vleugels" kende woensdag 12 februari zijn avant-première. En het moet gezegd, de klassieker over Icarus scheert hoge toppen. Wie deze hoogvlieger wil zien, rept zich best voor kaarten! Hier alvast de foto's.

Op vrijdag 28 februari organiseert de pastorale werkgroep een quiz ten voordele van Damiaanactie. 
 

enkele sportberichten uit onze school: 

In mei gaan 10 leerlingen van het 7de jaar Kinderzorg op buitenlandse stage naar het Nederlandse Groningen.  Deze stage kadert binnen het Leonardo da Vince-project. Leerkrachten en leerlingen doopten dit project met de toepasselijke titel 'Gluren bij buren'. 

Heb je interesse in de klassieke oudheid en wil je meer te weten komen over de Romeinen? Ben je een leerling van het zesde leerjaar uit een vrije of een gemeentelijke basisschool van Groot-Kortemark?

Pagina's