nieuws

Op 21 en 23 april gooiden we onze deuren wijd open voor het grote publiek. Op vrijdag 21 april kwamen heel wat leeringen in spe, samen met hun ouders, langs om kennis te maken met onze school en de brede waaier aan studierichtingen die we aanbieden.

Wil je werk en studies combineren? 
Dan is duaal leren iets voor jou: 16 uur les op school en 22 uur praktijk op de werkvloer. Je ontvangt een leervergoeding en je bouwt je sociale rechten op. 

  • Kom je kennismaken met onze Open Deuren op vrijdag 21 en zondag 23 april? 
     

Hier kan je inschrijven voor onze infoavonden. Op donderdag 9 maart 2017 is er om 19.00 u.  een infoavond voor de leerlingen van het 6de leerjaar en hun ouders, terwijl er ook een infoavond plaatsvindt op vrijdag 21 april voor de toekomstige eerstejaars om 19.00 u.

Ook tijdens de schoolvakanties heerst er bedrijvigheid bij de MMI'ers: tijdens de herfstvakantie trekken de vierdes naar Gent voor een bezoek aan de universiteit, tijdens de kerstvakanties gaan de derdes voor 2 dagen naar Londen, De buitenlandse reis voor de derde graad vindt steevast plaats tijd

WEDSTRIJDREGLEMENT " LENTE DOOR DE LENS "

  • Mail tussen 1 maart en 17 april je favoriete lentefoto naar mos@mmikortemark.be 
     
  • Vergeet zeker je klas en naam niet te vermelden
     

Ben je wiskundig aangelegd? Raak je snel gefascineerd door techniek? 
Kan je nauwkeurig werken en beschik je over de nodige dosis doorzettingsvermogen? 
Is probleemoplossend denken jouw dada? 
Wil je leren programmeren en een robot besturen? 

De leerlingen van klas 3R ( richting Restaurant en keuken) zijn er weer klaar voor om in het nieuwe jaar hun kook- en serveerkunsten te demonstreren in het restaurant van de school.

Sneeuwwitje is een wees die bij haar rijke stiefmoeder woont. Voor haar is slechts één ding belangrijk: eeuwige schoonheid. En het doel heiligt de middelen …

Eind vorig schooljaar deed onze school een aanvraag voor het V.E.T.-charter, dat ons in de mogelijkheid zou stellen om op eenvoudige manier buitenlandse stages te organiseren.

In de lessen IO werkten de leerlingen van het 3de jaar Sociale en technische wetenschappen rond Kerst. Ze brachten er voor elkaar een stemmige kerstevocatie. 

Bekijk hier het filmpje!

De leerlingen van 7L en 7T organiseren samen met de Leerlingenraad een actie voor Rode Neuzendag. Vanaf 28 november gaan ze aan de slag om een grote voorraad cupcakes te bakken.

Op maandag 17 oktober trokken de 24 leerlingen van onze 3 OKAN-klassen naar Tillegem Bos in Brugge. Alles stond er in het teken van de herfst, kleuren, planten en dieren.

"Oewist? Hoe gaat het met je? "
Meestal verwachten we dan "goed, en met jou?"

Het nieuwe schooljaar is ondertussen een maand ver. Terwijl iedereen zijn draai vindt, starten wij weer met de leerlingenraad. 
Onze leerlingenraad werkt op 2 niveaus: 

Pagina's