nieuws

De leerlingen van 7L en 7T organiseren samen met de Leerlingenraad een actie voor Rode Neuzendag. Vanaf 28 november gaan ze aan de slag om een grote voorraad cupcakes te bakken.

Op maandag 17 oktober trokken de 24 leerlingen van onze 3 OKAN-klassen naar Tillegem Bos in Brugge. Alles stond er in het teken van de herfst, kleuren, planten en dieren.

"Oewist? Hoe gaat het met je? "
Meestal verwachten we dan "goed, en met jou?"

Het nieuwe schooljaar is ondertussen een maand ver. Terwijl iedereen zijn draai vindt, starten wij weer met de leerlingenraad. 
Onze leerlingenraad werkt op 2 niveaus: 

Vrijdag 16 september werd radio MMI terug vanonder het stof gehaald na een paar maandjes vakantie. De drijvende krachten van de voorbije jaren zijn afgestudeerd, maar desalniettemin kwam Radio MMI terug met een volledige nieuwe crew.

De zomervakantie loopt langzaam op haar eind en om het hoekje komt het nieuwe schooljaar al piepen. Alle leerlingen zijn welkom in het MMI op donderdag 1 september om 8.45 u. Omwille van de beroepsrennerswedstrijd in de gemeente, eindigt de eerste schooldag om 13.40 u. 

Elk jaar trekt onze school naar de Ardennen of naar het buitenland voor een 10-daags schoolkamp. Met een 100-tal enthousiaste eerste-, tweede-, derde- en vierdejaars én een groep even enthousiaste begeleiders worden de eerste tien dagen van de zomervakantie goed  ingezet. 

Wie nog even wil kijken naar alle klassen die het MMI tijdens het schooljaar 2015-2016 rijk was, kan hier verder klikken:

Als afsluiter van het project 'International Space Station' keken de leerlingen van het 1ste jaar STEM uit naar de laatste les Techniek: na het maken van een eigen waterraket, een gepersonaliseerde raket op brandstof en een lanceerstation was het de hoogste tijd om de projectielen te lanceren.

Behaal je straks je studiegetuigschrift van het 6de jaar Verzorging en heb je zin om werk en studies te combineren? Dat kan! 

De leerlingen en leerkrachten van de richting Mode presenteerden tijdens de jaarlijkse modeshow op donderdag 2 juni hun werkstukken en kledingcreaties van het voorbije schooljaar. Het publiek genoot en zag dat het goed was, daar in de richting Mode van het MMI! 

Vanaf september 2016 starten we in onze school met 2 nieuwe beroepenvelden in het 2de Beroepsvoorbereidend leerjaar: Hout en Metaal.

We komen zowaar bekenden tegen op de Facebookpagina en de website van Klasse

Kom je ook een kijkje nemen naar ons jaarlijks wervelend modespektakel? 

Move! van de leerlingenraad heeft op dinsdag 3 mei heel wat voor jullie in petto:

Pagina's