nieuws

12 MMI'ers uit het 3de en 4de ASO namen deel aan de eerste ronde van de wiskunde-Olympiade. De wedstrijdjury van de wiskunde-olympiade besliste dat alle deelnemers met een score van 100/150 of meer mochten doorgaan naar de tweede ronde.

In een muzikaal totaalspektakel vertellen leerlingen ons het verhaal van de Grote Oorlog, die hier 100 jaar geleden woedde. Het publiek wordt ondergedompeld in historische brieven vol liefde, vriendschap en hoop, terwijl we ons midden de kille loopgraven bevinden. 

Eind november is onze school in de ban van de Warmste Week!

Wat ga je volgend jaar studeren? Deze vraag is dagelijkse kost voor de leerlingen van 6STW. Dit schooljaar verkennen zij binnen de integrale opdrachten hun mogelijkheden voor volgend jaar. Wordt het een professionele bacheloropleiding of een HBO5?

De zesdejaars JGZ en STW maakten op 19 oktober al even kennis met de toekomst. Met deze ‘anciens’ van onze school reisden we af naar VIVES in Kortrijk, waar voor ons het studiegebied ‘Sociaal-Agogisch Werk’ werd voorgesteld.

Luna Neirynck ( 2A1), Beau Neyrinck (2T4) en Michiel Denoo (3A) nemen vanuit onze school deel aan de Jeugd Cup Stijlrijden. Deze wedstrijd is toegankelijk voor ruiters van het basis- en secundair onderwijs.

Na een lange zomervakantie, starten we terug op vrijdag 1 september om 8.45 u.
Schoolboeken en turnkledij voor het komende schooljaar kunnen tijdens de vakantie aangekocht worden op de boekenverkoop. Deze vindt plaats op volgende data: 

Kroatië heeft voor onze 134 MMI'ers geen geheimen meer. Na een lange busreis van 24 uur bereikte de groep moe, maar tevreden het kamphuis in Pula. Het werden 10 dagen vol sport, spel, ontspanning, zon, zee, strand en vooral veel vriendschap.

Donderdag 1 juni '17 was het weer zover: de grote modeafsluiter van het schooljaar en het paradepaardje van de richting Mode: MMI Beach Boho trok een massa volk naar het MMI en het modespektakel van de leerlingen en leerkrachten Mode werd meer dan gesmaakt.

Op 21 en 23 april gooiden we onze deuren wijd open voor het grote publiek. Op vrijdag 21 april kwamen heel wat leeringen in spe, samen met hun ouders, langs om kennis te maken met onze school en de brede waaier aan studierichtingen die we aanbieden.

Wil je werk en studies combineren? 
Dan is duaal leren iets voor jou: 16 uur les op school en 22 uur praktijk op de werkvloer. Je ontvangt een leervergoeding en je bouwt je sociale rechten op. 

  • Kom je kennismaken met onze Open Deuren op vrijdag 21 en zondag 23 april? 
     

Pagina's