Wat kost het ?

De dagprijs in ons internaat bedraagt 12.50 euro. Het kostgeld wordt bij het begin van elk trimester betaald en is de vermenigvuldiging van de dagprijs met het aantal schooldagen.
De dagprijs in het internaat voor de leerlingen die les volgen in het 5de of 6de leerjaar van één van de lagere scholen in Kortemark bedraagt 10 euro. In die dagprijs zijn zuivelproducten inbegrepen waarvoor de E.U. subsidies verleende in het kader van de Europese schoolmelkregeling. 

Tijdens de blokstageperiodes van de richtingen Jeugd- en gehandicaptenzorg, Verzorging, Grootkeuken, Organisatiehulp en Mode worden de verblijfkosten niet aangerekend indien de intern dan thuis verblijft. 

Een gewettigde afwezigheid van minstens 6 schooldagen per trimester geeft recht op een terugbetaling van 5 euro per dag.
Stel dat een intern in de loop van het schooljaar extern wordt, dan blijft het kostgeld normaliter verschuldigd tot aan de eerstvolgende vakantie Gedurende die periode kan de leerling een warme maaltijd blijven nemen in het leerlingenrestaurant.