nieuws

Een nieuw schooljaar start je best zo snel mogelijk met de juiste leer- en werkboeken. Daarom organiseren we een boekenverkoop op verschillende dagen op het eind van de vakantie. 
 
JUNI
 

Ben je een harde werker en een teamplayer? 
Heb je een hart voor mensen en wil je graag werken met mensen met een beperking? 
Je bent enthousiast en brengt dat enthousiasme graag over op anderen? 
Je bent creatief? 
Stage en expressiedagen schrkken jou niet af? 

Hou je van uitdagingen? 
Ben je graag creatief bezig met voeding? Lijkt experimenteren in de keuken wel iets voor jou? 
Kook je graag lekker en gezond en zie je dat zitten om dat ook in 't groot te doen? 
Ben je een teamplayer en zie je het zitten om op stage te gaan? 

Op donderdag 7 juni 2018 om 19.30 u. presenteert de modeafdeling van het MMI de werkstukken interieur en de kledingcreaties van het voorbije schooljaar. We nodigen je dan ook graag uit om tijdens de sfeervolle presentatie kennis te maken met de veelzijdigheid van deze richting. 

DInsdag 27 maart... Themadag! 
Niet zomaar die eerste gewone dag na de examenperiode in je luie zetel thuis, maar een goedgevulde dag op school waarop we met z'n allen 'vreemdgaan'! 

12 MMI'ers uit het 3de en 4de ASO namen deel aan de eerste ronde van de wiskunde-Olympiade. De wedstrijdjury van de wiskunde-olympiade besliste dat alle deelnemers met een score van 100/150 of meer mochten doorgaan naar de tweede ronde.

In een muzikaal totaalspektakel vertellen leerlingen ons het verhaal van de Grote Oorlog, die hier 100 jaar geleden woedde. Het publiek wordt ondergedompeld in historische brieven vol liefde, vriendschap en hoop, terwijl we ons midden de kille loopgraven bevinden. 

Eind november is onze school in de ban van de Warmste Week!

Wat ga je volgend jaar studeren? Deze vraag is dagelijkse kost voor de leerlingen van 6STW. Dit schooljaar verkennen zij binnen de integrale opdrachten hun mogelijkheden voor volgend jaar. Wordt het een professionele bacheloropleiding of een HBO5?

De zesdejaars JGZ en STW maakten op 19 oktober al even kennis met de toekomst. Met deze ‘anciens’ van onze school reisden we af naar VIVES in Kortrijk, waar voor ons het studiegebied ‘Sociaal-Agogisch Werk’ werd voorgesteld.

Luna Neirynck ( 2A1), Beau Neyrinck (2T4) en Michiel Denoo (3A) nemen vanuit onze school deel aan de Jeugd Cup Stijlrijden. Deze wedstrijd is toegankelijk voor ruiters van het basis- en secundair onderwijs.

Na een lange zomervakantie, starten we terug op vrijdag 1 september om 8.45 u.
Schoolboeken en turnkledij voor het komende schooljaar kunnen tijdens de vakantie aangekocht worden op de boekenverkoop. Deze vindt plaats op volgende data: 

Pagina's