Modespecialisatie en trendstudie

Modespecialisatie en trendstudie

Je bent verzot op mode en je wil je verder specialiseren?
Fijn! Bij ons ben je meer dan welkom!

Kom je uit het studiegebied Mode, dan kan je zo starten. Kom je uit een ander studiegebied maar ben je super gemotiveerd om deze richting te volgen, dan kom je eerst eens langs voor een motivatiegesprek. Daarna kan je al dan niet starten aan de opleiding.

In dit specialisatiejaar leer je vakkundig en zelfstandig meewerken in een retouchezaak en je creëert topkleding en accessoires. We bereiden je voor op een job als mode-verkoop verantwoordelijke of afdelingschef. Attitudes als verantwoordelijkheidszin, organisatievermogen, teamwork, creativiteit ... willen we aanscherpen. Just make it!

 

Commercieel denken en communiceren is super belangrijk. Daarom besteden we er heel veel aandacht aan in de opleiding. Competenties die nodig zijn voor het organiseren van een (eigen) kleine zaak gaan we ontwikkelen. En we houden het niet bij theorie alleen. Gewoon doen is onze slogan!

De meeste studenten gaan na dit jaar aan de slag als verantwoordelijke mode-verkoop, afdelingschef, retoucheur of mode-assistent. 

Je kan ook verder studeren. Een Se-n-Se-opleiding is een optie én we hebben zelfs een oud-leerling die afstudeerde aan de modeacademie in Gent en eentje die pas afgestudeerd is als leraar Mode. Als mode een passie wordt...

MODEREALISATIE EN TRENDSTUDIE  
Godsdienst 2
Lichamelijke opvoeding 2
Nederlands 2
Maatschappelijke vorming 2
Frans 2
Plastische opvoeding 2
Engels 1
Mode 14
Ondernemend project 2
Recuperatielessen voor vakken die wegvallen tijdens stage 3
STAGE 8 weken
TOTAAL
32 uur