5e en 6e jaar Verzorging

 

Welkom!

Je bent geslaagd in het vierde jaar en je bent op zoek naar een opleiding waar je met mensen kan werken? Je bent sociaal vaardig en je kijkt ernaar uit om te zorgen voor baby's en peuters of voor oudere mensen? Hou je van vertellen en animeren? Ben je creatief? Wees welkom bij ons. Verzorging is heel zeker een springplank naar een mooie toekomst!

 

Kijken mag 

Goed om weten

We werken van bij de start aan de basisvaardigheden als stipt zijn, discretie, kritische ingesteldheid, flexibiliteit, empathie en communicatie en sociale vaardigheden. 

 

Voor je op stage gaat, leer je alles in theorie én in de praktijk. Je krijgt namelijk alle kansen om je vaardigheden te oefenen in onze goed uitgeruste verzorgingslokalen.

 

In deze opleiding ga je tien weken op stage per jaar. Je doet stage in settings als woon- en zorgcentra en de kinderopvang. Je stagebegeleider bezoekt je wekelijks en begeleidt je in verzorgende, (ped)agogische en sociale vaardigheden. Een hele klus dus! 

 

 

 

 

 

 

 

 

En wat hierna?

Na het zesde jaar kan je aan de slag als verzorgende. Maar het werkveld vraagt gespecialiseerde werknemers. Neem je eigen toekomst in handen en volg een zevende specialisatiejaar. Op onze school bieden wij het volgende aan: Kinderzorg, Kinderbegeleider duaal, Thuis- en bejaardenzorg/zorgkundige, Zorgkundige duaal en Organisatie-assistentie. Je kan ook een HBO5-opleiding Verpleegkunde volgen.

 

 

Check it out!