MOEV it!

Woensdagnamiddag 7 februari nam een team van de 2e graad deel aan de minivoetbalcompetitie van MOEV. Hiervoor maakten we de verplaatsing naar Brugge. Onze tegenstanders waren Sint-Leo Hemelsdaele en het VHSI. Dat het geen makkelijke wedstrijden zouden worden merkten we al op toen de andere 2 scholen tegen elkaar speelden. Toch begonnen onze jongens vol moed en overgave aan hun eerste wedstrijd. We konden tot halverwege de 2e helft aanklampen tot 4-3 maar uiteindelijk incasseerden we de laatste minuten nog enkele doelpunten. De tweede wedstrijd werd het snel duidelijk dat de sportrichting van het VHSI een maatje te groot was. Desondanks bleven onze jongens strijden tot het laatste fluitsignaal. Bedankt aan alle spelers voor jullie deelname en inzet!