CoMMIdy Night op 19 november

Op vrijdag 19 november zorgen we voor een primeur!

Als slot-event van onze Rode Neuzenweek organiseren we in onze sporthal een Comedy Night met alles erop en eraan: gezelligheid, muziek, humor en een warme sfeer.
De eerste CoMMIdy Night opent de deuren op vrijdag 19 november vanaf 19 uur. De lachsalvo's barsten los om 20 uur. 

De tickets zijn gratis, maar die moet je wel bestellen via humor@mmikortemark.be.

Scroll gerust door naar beneden en ontdek wat je die avond te wachten staat! 

Meneer J. en Meester D.

We starten de avond met onze lokale helden, Meneer J. & Meester D.  

Schoolmeesters zijnde in het echte leven, geven ze in hun voorstelling 'Zonder veel voorbereiding' hun eigenzinnige kijk op wereld voor, tijdens en na corona en ze nemen hun zwaar onderschatte stiel behoorlijk op de korrel. Doorheen de pandemie speelden ze hun voorstelling ruim 50 keer en zowel in de klas als op het podium vallen ze nooit uit hun rol.
Trouwens, ze geven niet alleen straf, ze zijn het ook!

SAMANA meets Frank Van Erum

Nadien overhandigt Samana aan het MMI de award van mantelzorgvriendelijke school. We stellen ook kort de projecten voor die we rond dit project deden en we werpen een blik op onze toekomstplannen. 
De presentatie van de avond is in handen van acteur Frank Van Erum.

Stijn Verdeghem

Na de plechtige overhandiging mogen we opnieuw anderhalf uur lachen, gieren en brullen. Stijn Verdegem is stand-up comedian bestormt als tweede act het podium. Stijn bestempelt zichzelf als Master of Ceremony (MC), improvisatieacteur en allround brenger van humor. In 2017 begon hij met comedy als vaste waarde in de Villa Volta Comedy Club in Gent, samen met zijn kompanen Steven Degryse en Bram Stoops. Dit succes mocht hij later verderzetten in lokale kroegen doorheen Vlaanderen. 

Kjen Descheemaecker

En dan is er de nummer 3 van de avond: Kjen Descheemaecker.
In 2014 besloot hij  om zijn passie voor comedy te combineren met zijn ervaring als Vlaams kampioen beatbox. Hij observeerde muziek in al zijn facetten en maakte daar grappige sketches over. Zijn comedyshows zijn een unieke mix van humor en beatbox. Hij verwent het publiek met verschillende lachsalvo's en overdondert hen daarna met zijn beatboxkunsten. Dit alles wordt aan het publiek gepresenteerd op een bedje van heel herkenbare grappen, waarbij de link met de muziek nooit ver weg is. 
Klein detail: Kjen is oud-leerling van de school. 

Mohsin Abbas

Als de naam Mohsin Abbas je niet meteen bekend in de oren klinkt, komt dat omdat je hem nog nooit aan het werk zag. Eénmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo! Op 19 november sluit hij onze CoMMIdy Night af.

Tot slot van de avond maken we het eindbedrag bekend dat we als school verzamelden met alle projecten tijdens de Rode Neuzenweek. 

Jullie komen toch ook? 
Bestel je gratis tickets via humor@mmikortemark.be