Boeken & co

Alle boeken die je nodig hebt, kan je vanzelfsprekend aankopen op onze school. Dat wordt allemaal geregeld bij inschrijving. Eind augustus kom je je boeken afhalen en we geven jou daarvoor natuurlijk vooraf een seintje! Hoeveel je boekenpakket kost, hangt af van je richting en je jaar. Je kan al eens kijken op de budgetnota met de geraamde kostprijs. En vergeet dan vooral je bankkaart niet!

 

Veel leraren maken zelf hun cursussen. De kopies krijg je dan in de lessen. Dat hoef je niet cash te betalen. Dat doe je via de schoolrekening.

 

Begin 2021 lanceerde het Vlaams ministeirie van Onderwijs de visienota Digisprong, van achterstand naar voorsprong, een ICT-plan voor kwalitatief digitaal onderwijs.

Vanaf schooljaar 2021-2022 wordt daarom op school gestart met een laptopproject voor elke leerling. We kiezen ervoor om met een pen-device te werken. Dit biedt heel wat extra functionaliteit. De laptop beschikt over een touchscreen en er kan met een pen op het scherm geschreven worden. Maar de laptop kan ook naast de klassieke laptopstand, in tabletstand en tentstand gebruikt worden.
Meer info kan je verkrijgen bij de ICT-dienst van onze school (ict@mmikortemark.be).

 

 

Vind het antwoord
op je vragen

Een dag op school

Lees meer

Afspraken

Lees meer

Boeken & co

Lees meer

Bereikbaarheid

Lees meer

Wat kost het?

Lees meer

Dat ietsje meer

Lees meer

Kalender

Lees meer