Boeken & co

Alle boeken die je nodig hebt, kan je vanzelfsprekend aankopen op onze school. Dat wordt allemaal geregeld bij inschrijving. Eind augustus kom je dan langs op de boekenverkoop. Hoeveel je boekenpakket kost, hangt af van je richting en je jaar. Je kan al eens kijken op de budgetnota met de geraamde kostprijs. En vergeet dan vooral je bankkaart niet!

 

Veel leraren maken zelf hun cursussen. De kopies krijg je dan in de lessen. Dat hoef je niet cash te betalen. Dat doe je via de schoolrekening.

 

ICT heeft al langer zijn plaats in het onderwijs en is moeilijk aan één vak te koppelen. Daarom komen wij vanaf september 2019 met iets nieuws en stellen graag ons laptopproject aan jullie voor. In MMI werken de leerlingen van 3ASO en 3TS0 vanaf dit jaar verplicht met laptops. Leerlingen van andere jaren of klassen kunnen onder dezelfde mooie voorwaarden een laptop aanschaffen. Je kan de brochure met alle informatie die je nodig hebt, downloaden. Zo maak je een vlotte digi-start! Graag nog wat meer info? Schrijf gerust naar ict@mmikortemark.be.

 

Vind het antwoord
op je vragen

Een dag op school

Lees meer

Afspraken

Lees meer

Boeken & co

Lees meer

Bereikbaarheid

Lees meer

Wat kost het?

Lees meer

Dat ietsje meer

Lees meer

Kalender

Lees meer