Bereikbaarheid

Leerlingen kunnen op veel verschillende manieren én vlotjes op school geraken. Lees even mee.

 

We zijn fan van de fiets. Onze school kocht een pak fietsen aan en daar wordt, vooral in de sportlessen, gretig gebruik van gemaakt.  Maar ook in heel wat andere lessen is een duurzaam uitstapje met de klas vanaf nu zo gemaakt! Wie met de fiets naar school komt, kan zijn stalen ros kwijt in de ondergrondse fietsenberging. Bromfietsen hebben een garage op de parking.

 

De Lijn heeft haltes vlakbij de school (of op de markt/aan het station - maar dat is ook vlakbij). En ook met de trein geraak je er makkelijk. Het Kortemarkse station, gelegen op de lijn Gent - De Panne, ligt op wandelafstand van school. ’s Morgens leggen we een shutllebus in van het station naar school. Zo mis je niks van de les!

 

Onze school heeft ook twee eigen bussen. Die maken elke morgen en avond een rondrit in Hooglede, Gits en Groot-Kortemark. Uurschema en opstapplaatsen vind je in dit document. 

 

3 campussen

De meeste lessen vinden plaats in de campus Handzamestraat. Maar niet iedereen volgt hier les. De studenten van 7 Se-n-Se zitten in campus Huilaert, Amersveldestraat 84. Makkelijk te bereiken vanaf het station met de fiets (via de oude spoorwegbedding). En dan hebben we nog een derde locatie, namelijk campus Troost. Via een achterpoortje in onze schooltuin kom je er heel snel bij. Het adres is Hospitaalstraat 22. Alle wegen leiden naar 't MMI!

Vind het antwoord
op je vragen

Een dag op school

Lees meer

Afspraken & privacy

Lees meer

Boeken & co

Lees meer

Bereikbaarheid

Lees meer

Wat kost het?

Lees meer

Dat ietsje meer

Lees meer

Kalender

Lees meer