Dat ietsje meer

In het MMI doe je zoveel méér dan alleen maar les volgen. Zo werk je aan je weerbaarheid tijdens de themadag. En voor cultuur hebben we niet genoeg met een uur. Och, we maken er een dag van. Op de laatste dinsdag voor de kerstvakantie dompelen we je onder in een cultuurbad(je). En dan hebben we het nog niet over Gedichtendag en Lang leve lezen! Bracht je trouwens al een een bezoek aan onze P.O.-blog, een waar digitaal museum met schitterende creaties uit eigen huis? 

De jaarlijkse modeshow in juni of het schooltheater in februari trekt een massa volk. We warmen ons op aan de (resultaten van de) Warmste Week. En nog een vraagje: hou je wel van een beetje competitie? Prima, want in het MMI doen we regelmatig mee aan wedstrijden en olympiades. Ben je een rekenwonder of heb je een talenknobbel, bij ons kan je zeker je ei kwijt. 

Citytrippen en meer! We nemen je mee op citytrip naar de Big Ben in Londen en de Eiffeltoren in Parijs. De eerste tien dagen van juli trek je naar het buitenland op schoolkamp. En wat dacht je van een weekje Tunesië, Ierland of Kroatië in de paasvakantie? Volg je Kinderzorg, dan ga je op stage naar Groningen, zit je in de afdeling Mode, dan bezoek je Amsterdam, kies je voor Jeugd- en gehandicaptenzorg, dan gaat het richting Roemenië en Organisatie-assistentie zoekt het in de bergen in Zwitserland.

Ken je trouwens CLIL? Wij wel, want onze leerlingen van het 1e, 2e, 3e, 4e, 5e en 6e jaar volgen vakken als geschiedenis, biologie, godsdienst of sociale wetenschappen in het Engels of het Frans.

MMI, duidelijk dat ietsje meer dus…

 

Vind het antwoord
op je vragen

Een dag op school

Lees meer

Afspraken & privacy

Lees meer

Boeken & co

Lees meer

Bereikbaarheid

Lees meer

Wat kost het?

Lees meer

Dat ietsje meer

Lees meer

Kalender

Lees meer