Een dagje internaat

Elke dag een leuke dag. Zoiets is het toch. Ons team vindt het belangrijk dat je succes ervaart. Daarom willen we je graag ondersteunen waar dat nodig is. Maar we willen je vooral leren om zelf je eigen leren in handen te nemen.

 

Naast de nodige studietijd is er voldoende ruimte om te ontspannen. In Den Overkant kan je tv kijken, biljarten en tafelvoetbal spelen. Gewoon een babbeltje slaan kan ook – in het huis of in de tuin. Misschien gaat dat daar nog beter!

 

 

 

Op woensdag zijn er grote activiteiten. Niemand is verplicht maar met meer is het best leuker. Zo gaan we al eens bowlen, zwemmen, schaatsen, spelen in het bos of aan de zee … Of een pretparkje meepikken, ja, dat kan ook. Heb je zelf suggesties of superleuke ideeën, laat het ons maar weten. Als team houden we graag rekening met je interesses. Samen wordt dit vast nóg leuker.

Dagindeling

07:10

Wakker worden

07:30

Ontbijt

08:00 - 8:30

tanden poetsen, kamer opruimen, boekentas maken en naar school

 

16:05

Vieruurtje

16:45

Studie

18:00

Avondmaal

18:45

studie op de kamer

19:45

Ontspanning

20:45

Eerste graad en derdejaars naar kamer

21:15

Vierdejaars naar kamer

22:00

Derde graad naar kamer

22:30

Zevendejaars naar kamer

 

De kinderen van de lagere school (vanaf het eerste leerjaar) komen naar school om 17.30 u. Tot dan blijven ze in de opvang van de lagere school. Op het internaat maken we eerst tijd om hun schoolwerk te bekijken. Daarna is er tijd voor het avondmaal en de ontspanning. En daarna: droom zacht!

Over het
internaat

Hier staan we voor

Lees meer

Internaatsteam

Lees meer

Een dagje internaat

Lees meer

Good to know

Lees meer

Wat kost dat

Lees meer

Contact

Lees meer