Boeken & co

Alle boeken die je nodig hebt, kan je vanzelfsprekend aankopen op onze school. Dat wordt allemaal geregeld bij inschrijving. Eind augustus kom je dan langs op de boekenverkoop. Hoeveel je boekenpakket kost, hangt af van je richting en je jaar. Je kan al eens kijken op de budgetnota met de geraamde kostprijs. En vergeet dan vooral je bankkaart niet!

 

Veel leraren maken zelf hun cursussen. De kopies krijg je dan in de lessen. Dat hoef je niet cash te betalen. Dat doe je via de schoolrekening.

 

In september 2019 zijn we op onze school gestart met een laptopproject voor 3ASO en 3STW. In deze klassen is het gebruik van de laptop verplicht. In september 2020 breiden we dat project uit naar het volledige eerste jaar. We kiezen er vanaf dit schooljaar ook voor om in het eerste jaar, derde jaar ASO en STW met een pen-device te werken. Dit biedt heel wat extra functionaliteit. De laptop beschikt over een touchscreen en er kan met een pen op het scherm geschreven worden. Maar de laptop kan ook naast de klassieke laptopstand, in tabletstand en tentstand gebruikt worden. Leerlingen die in een ander jaar of klas starten, kunnen voor persoonlijk gebruik een laptop aankopen onder dezelfde voorwaarden (zowel koop- als huurformule). Meer info kan u verkrijgen bij de ICT-dienst van onze school via ict@mmikortemark.be. 

 

 

Vind het antwoord
op je vragen

Een dag op school

Lees meer

Afspraken

Lees meer

Boeken & co

Lees meer

Bereikbaarheid

Lees meer

Wat kost het?

Lees meer

Dat ietsje meer

Lees meer

Kalender

Lees meer