Een dag op school

 

 

Stilte! Ik studeer ...

Vanaf ’s morgens 08:00 kan je eraan beginnen. De studiezaal gaat dan open. Ook tijdens de middagpauze kan dat. En na de lessen is er weer studie. Als dat niet tot goede resultaten zal leiden …

 

En voor de curieuzeneuzen, zo ziet een dag er bij ons uit.

08:45    start van de lessen
10:25    pauze
10:40    start van de lessen
12:20    middagpauze
13:20    start van de lessen
15:00    pauze
16:05    einde van de lessen

 

Soms is er ook inhaalles of een half uurtje met de klasleraar, maar dat hoor je dan wel wanneer en voor wie. Elk jaar is dat een beetje anders.

Op het menu

Een dag zonder lekker eten, dat kan niet en zéker niet in een school waar je ook voor grootkeukenkok kan leren! In ons schoolrestaurant is er elke dag verse soep, een warme maaltijd (met vegetarisch alternatief), een saladbar en een ruime keuze aan dessertjes. Je kan natuurlijk ook je eigen lunch meebrengen. Wij zorgen dan, voor wie wil, voor verse soep.

Middagactiviteiten

Tijdens de middagpauze hoef je niet stil te zitten, maar je mag natuurlijk wel. Heb je echter geen zittend gat, dan is dat ook mooi meegenomen, want wij bieden jou:

Sport en spel

Het hele jaar door kan je sporten. En laat ook het competitiebeest in jou maar naar boven komen. Want elk jaar organiseren we een competitie mini-voetbal. In de MMIcup mag de beste ploeg het tegen de leraren opnemen! Daarvoor alleen al zou je dit toch doen?

Fun op school

Wil je liever binnen spelen? Dat kan ook! Twee middagen kan je allerhande spellen spelen – samen met je vrienden of vriendinnen is dit best leuk. 

Middagstudie

Nog even een SB inhalen of een oefening afwerken? Met je groepje samenkomen voor een groepswerk? Of even tot rust komen met een boek? Het kan allemaal! Je bent welkom in de studiezaal en het openleercentrum!

Leerlingenraad

Hier kan je je stem laten horen. Je krijgt inspraak en verantwoordelijkheid. Je vergadert en organiseert allerhande projecten (zoals de dag van de jeugdbeweging en de dag van de leerling). Hier maak je écht samen school!

Gitaarles

Wil je de nieuwe Jimi Hendrix worden? Bij ons zet je je eerste stapjes. Eén middag in de week leert directeur Laleman je de kneepjes van het vak. Binnen de kortste keren rollen die romantische kampvuurliedjes uit je gitaar. Zalig toch?

Radio MMI

‘Mag er ’s middags geen radio spelen?’ Een simpele vraag op de leerlingenraad. Ja, daar zagen wij wel muziek in. Intussen is onze schoolradio een begrip geworden. Elke vrijdag knallen jonge radiomakers nieuws en dansplaten door de boxen. Come on, shake that body!

 

Vind het antwoord
op je vragen

Een dag op school

Lees meer

Afspraken & privacy

Lees meer

Boeken & co

Lees meer

Bereikbaarheid

Lees meer

Wat kost het?

Lees meer

Dat ietsje meer

Lees meer

Kalender

Lees meer