Voeding & horeca

Voeding & Horeca is een nieuwe basisoptie in ons tweede leerjaar A en B. Naast het algemene lessenpakket worden de leerlingen 6 lesuren ondergedompeld in de wondere wereld van de horeca.

De leerlingen verkennen de eigenschappen van vaak gebruikte hulpmiddelen en grondstoffen en ze leren de basistechnieken kennen en toepassen. Daarnaast verwerven ze inzicht in evenwichtige, eerlijke en duurzame voeding. Ze passen sociale en communicatieve vaardigheden toe in verschillende situaties én maken kennis met aspecten van contexten waarin voeding en horeca een belangrijke rol spelen. 
Een hele boterham, denk je? Juist, maar dan wel een boterham die heerlijk belegd is! 

Deze basisoptie opent natuurlijk ook heel wat smakelijke deuren hier bij ons in het MMI: denk maar aan onze culinaire richtingen in de tweede en derde graad: Restaurant en keuken (3 & 4) , Grootkeuken (5 & 6) en Gemeenschapsrestauratie (7e jaar) 

Smaakt het naar meer? Dan is dit zeker iets voor jou!