1e jaar A

 

Welkom!

Heb je het getuigschrift van het basisonderwijs behaald, dan kan je hier starten. Je krijgt 32 uren les in de week. Het lessenpakket wordt opgedeeld in 28 uur les. Wij noemen dat basisvorming. Daarnaast stel je zelf een pakket van 4 uur samen. Hieronder wordt het zeker duidelijk.

 

Basis of
Basis + verdieping

Voor het eerste jaar maak je dus twee keuzes. Eerst maak je de keuze tussen Basis of Basis + verdieping. Een woordje uiteg. 

 

Als je voldoende tot behoorlijke cijfers haalde in de basisschool, dan stellen we voor dat je voor Basis kiest. Je volgt de 28 uur met een aangepast tempo. 

 

Behaalde je echt wel goede cijfers in de basisschool en wil je extra uitgedaagd worden om dezelfde leerstof in een hoger tempo te verwerken, waardoor er ruimte is voor extra leerinhouden, complexere oefeningen en toepassingen? Dan is Basis + verdieping vast iets voor jou!

Keuzepakket

Naast de keuze voor Basis of Basis + verdieping, laten we je ook nog eens een pakket van 4 uur kiezen. Hier kan je je talenten volgen en je mogelijkheden verder verkennen.

Vier lesuren per week kan je proeven van nieuwe vakken. En weet je wat goed is? Deze keuze is helemaal nog niet definitief en laat voor jou nog alle mogelijkheden open in het tweede jaar.

En of het een ruime waaier aan keuzemogelijkheden is! Je kan kiezen tussen Creativiteit, samenleving en voeding, Economie, Latijn, Moderne vreemde talen, Sport, STEM-technieken of STEM-wetenschappen.
 

En, is je keuze al gemaakt? Of bekijk je hieronder nog liever eens alle lessenroosters?