2e jaar A

 

Maak goed doordacht je 3 keuzes!

Klaar met het eerste jaar? Een schooljaar vliegt inderdaad snel ...
In het 2e jaar volg je 25 uur dezelfde vakken en je maakt 3 keuzes. 
Je kiest eerst voor Basis ofwel voor Basis + verdieping voor alle vakken in die 25 uur. 
Daarnaast kies je een basisoptie van 5 uur. Maar geen nood! Deze keuze is niet definitief en je kan in het 3e jaar dus nog alle kanten uit. 

Maak een keuze uit economie en organisatie, klassieke talen, maatschappij en welzijn, moderne talen en wetenschappen, sport, STEM-technieken, STEM-wetenschappen en Voeding en horeca.

 

25 + 5 + 2 = 32 

Ten derde maak je nog een bijkomende keuze van 2 uur. Ofwel kies je voor 2 uur ondersteuning voor Frans en wiskunde ofwel voor een verkennend pakket.

Als verkennend pakket bieden wij aan: creatieve en sociale vorming, experimenteel wetenschappelijk werk, initiatie Spaans, media en ICT, meertalige communicatie & cultuur of misschien ga je wel voor sport. Voor dat laatste pakket laten we je de keuze tussen Sport algemeen of Sport tennis. Voor tennis werkt onze school nauw samen met de Kortemarkse tennisclub. Game, set, match!

Wie kiest voor het basisoptie Moderne talen en wetenschappen, kan niet kiezen voor het verkennend pakket experimenteel wetenschappelijk werk omdat dit vak in de basisoptie vervat zit.