Moderealisatie en textielverzorging |A

 

Je hebt een scherp oog voor kledingstukken, accessoires en interieurartikelen. Je ziet er graag goed uit. Je bent gebeten door de mode. Je wil je kledij zelf kunnen maken en een persoonlijke toets geven. Je wil leren hoe je je kledingstukken perfect kan laten passen. Je vindt het een uitdaging om een totaal nieuwe outfit te creëren voor jezelf of anderen. Je bent sociaal en de verkoop spreekt je aan. Heel waarschijnlijk is de BSO-richting Mode op jouw maat gesneden!

Hou je van stoffen, kleuren, patronen? Wil je graag experimenteren en je creatieve ideeën de vrije loop laten? Je ziet het wel zitten om te leren werken met Illustrator? Je kan vlot met mensen omgaan? Je bent graag praktisch aan de slag? Je wil alles leren over lifestyle en esthetiek? Dan ben jij aan het juiste adres voor Mode!

 

In deze opleiding werk je het hele jaar door aan competenties op verschillende vlakken.

Je krijgt veel praktische vorming, die ook theoretisch onderbouwd is. Je leert verschillende technieken aan om kledingstukken en accessoires te maken, te retoucheren en te presenteren.

Je leert de nodige sociale vaardigheden om klantgericht en collegiaal aan de slag te gaan in het werkveld. Leren op de werkvloer laat je schitteren.

Wij coachen je in je persoonlijke ontwikkeling. Zo word je een competente fashionista!

Na het zesde jaar kan je nog een zevende jaar Modespecialisatie & trendstudie volgen.
Check nog even onze lessentabel hieronder en dan ben je zeker overtuigd! 

 

MODEREALISATIE EN TEXTIELVERZORGING 3e jaar 4e jaar
Engels 1 1
Frans 2 2
Godsdienst 2 2
Lichamelijke opvoeding 2 2
Maatschappelijke vorming 2 2
Nederlands 3 3
Wiskunde 2 2
Artistieke vorming 1 1
Moderealisatie 17 17
TOTAAL
32
32